Wuxi Hengnuo Kemijska oprema Manufacturing Co, Ltd.
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako možemo osigurati da rezanje za Bešavne čelične žičane užadi nije slomljeno?
- Oct 11, 2017 -


Ako je rezanje za Bešavne čelične žičane užadi dio je slomljena, slomljena žice je obično tri ili više od tri slomljena linije, trebao bi omogućiti stručno osoblje za sječenje žice uže promatrati. Ako korozije opreme, snage Bešavne čelične žičane užadi prsten za rezanje može biti smanjena. Naše osoblje treba prestati koristiti odmah i zahtijeva detaljan pregled za rezanje. Gledao si prije nekoliko godina preporučeno 35W * K7 / 28mm kao za sječenje žice uže izbora, kako bi se osiguralo da rezanje za Bešavne čelične žičane užadi neće biti slomljena.
Rezanje za žičane užadi i za sječenje žice uže između odnos je vrlo blizu, za sječenje žice užeta je naširoko koristi u rezanje za podizanje operacije.
1, koristi za sječenje žice užeta u procesu, treba stegnuti mostićem proizvoda, za sječenje žice unutar potrebu podijeliti na 1/3 stupnja. Zbog deformacije u procesu prešanja, moramo ponovno pritegnite u rezanje stroj elementi opće snage, čime se također osigurava robusnost zgloba.
2, kad sredimo žice užetom na za rezanje, imamo dvije mogućnosti za korištenje i popraviti ih. Jedan je metodom dupli čvor popraviti za sječenje žice užeta, a drugi je metodom jednostruki čvor popraviti za sječenje žice užeta.
Kako bi normalnog rada opreme za rezanje za Bešavne čelične žičane užadi, je potrebno za osoblje za procjenu rezanje za Bešavne čelične žičane užadi proizvodi za pravovremeno analiza i obrada. Ako dužina Bešavne čelične žičane užadi rezanje stroja je veća je od žice lom, broj isprekidane crte veći 5%, onda bismo trebali prestati koristiti rezanje za Bešavne čelične žičane užadi i trebao bi omogućiti profesionalcima da nastavi s Bešavne čelične žičane užadi za rezanje za sveobuhvatan ček.
Izgradnju jedinica i pojedinaca mora biti podsjetio da je važno napomenuti da za sječenje žice užeta: za sječenje žice užeta svaki red, moramo provjeriti bubnja, provjerite rub bubnja utorom, zbog za sječenje žice užeta dugoročno trošenje, rub bubnja programa groove će biti formirana oštar ugao, ovaj kut će smanjiti rezanje za Zlatne žice užeta, mogu se rezati uže za rezanje žice, nesreće. Kada bubanj nosi ozbiljno, treba zamijeniti namot, a kada rub utora izgleda oštro, na rubu mora izoštriti. Graditelj mora platiti zatvoriti pozornost na stanja naprezanja užeta žice za rezanje, i bilo koji dio ili cijepanje ili ruptura za sječenje žice užeta mora biti oprezan.
Kada kolo za sječenje je odsječen od releja, ion u krug rezanje aparata je štetno za relej. U praksi, rezanje za releje proširiti luk i povećati korozije kontakata. Testovi pokazuju da rezanje za vakuum kontakt releja su više pogodna za rezanje za krug struje jer to može ugušiti luk u krug, to jest, možemo reći da je učinak gašenja luka. Luk suzbijanja smanjuje koroziju stroju za sječenje i produljuje život za rezanje. Kontakt otpornost konvencionalnih releji za rezanje ovisi o koliko puta korištenja, kontakt otpor rezanje za vakuum relej je konstantan i otpor je nizak, a kontakt je srebrni pozlaćeni poboljšati aerosola od Rezanje za stabilnost relej smanjuje otpor u vrijeme kontakta.
Rezanje za relej Kontakt grupa, obično s tri kontakta, usred pokretne stanje kontakata, iznad i ispod svake imaju statičke kontakt. Kada se zavojnica kontakt releja za rezanje je energijom, pomični kontakt i statički kontakt se veza prekine. Još jedan zatvoreni zavojnica u stroju za sječenje je električki i pomični kontakt je pokretan. Otvaranje će biti zatvorena, originalni zatvoren će biti slomljen, rezanje stroj u stanju kruga će biti obrnuto, kako bi se postigla svrha pretvorbe. Ovaj razmjene grupa u rezanje stroj je također poznat kao funkciju pretvorbe za rezanje releji. Pomoću glasa prefiks "Z" ukazuju na riječ "Idi". Osim toga, relej u stroju za sječenje mogu imati jedan ili više grupe kontakata, ali ova tri oblika u stroju za sječenje ne ometaju jedni druge.